ZILELE  CULTURII  REGHINENE

Se organizează la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie şi constă în manifestări culturale, lansări de carte, expoziții, mese rotunde, vernisaje şi manifestări dedicate Zilei copilului.

 

ZILELE  MUNICIPIULUI  REGHIN

În conformitate cu HCL nr.95 din 2017, Zilele Municipiului Reghin se organizează anual într-un week-end din luna iulie, cuprinzând zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Cu această ocazie în centrul municipiului au loc spectacole cultural artistice la care participă formații locale şi naționale. De asemenea, se amenajează un târg al unităților de alimentație publică.

 

TÂRGUL DE IARNĂ

Se desfăşoară în perioada sărbătorilor de iarnă, în Parcul din Piața Petru Maior. Se organizează manifestări cultural artistice dedicate sărbătorilor de iarnă, se amenajează oraşelul copiilor, precum si un târg de produse.

 

FESTIVALUL DE EPIGRAME "COBRA"

Se desfăşoară în luna noiembrie la Casa de Cultură "Eugen Nicoară” organizându-se un concurs de epigrame. Concurenții expediază epigramele şi se constituie un juriu în vederea selectării acestora, cei selectați de juriu urmând a participa la festival.

 

FESTIVALUL DE FOLK "CHITARA DE ARGINT"

Se desfăşoară în luna octombrie-noiembrie la Casa de Cultura "Eugen Nicoară" prin organizarea unui concurs de muzică folk şi recitaluri la care participă toți concurenții înscrişi, iar câştigătorii sunt desemnați şi premiați de un juriu.

 

FESTIVALUL "PĂDUREA ROTUNDĂ" - FILM ȘI ARTĂ CONTEMPORANĂ

 

CUPA DE DANS SPORTIV "MIRONA"

 

FESTIVALUL - CONCURS NAȚIONAL "ACUSTIC LIVE FESTIVAL"