Româna Maghiara Engleza Francezã
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

22-02-17 17:22

săptămâna 20 - 26 februarie

Primăria Municipiului Reghin vă invită în săptămâna 20-26 februarie la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.

Miercuri, 22 februarie
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” vă așteaptă de la ora 19ºº la spectacolul de teatru „Un bărbat și mai multe femei”.

Joi, 23 februarie
Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” deschide „Atelierul de mărțișoare” desfășurat  în perioada 23-28 februarie, între orele 10ºº-12ºº.
Biblioteca Municipală „Petru Maior” vă invită, de la ora 17ºº, la o întâlnire cu poetul Cătălin Cioba, a cărui carte - Poezie - va fi prezentată de scriitorul Nicolae Băciuț.
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 19ºº un spectacol-cabaret în limba maghiară susținut de trupa „HAHOTA” din Târgu-Mureș.

Vineri, 24 februarie
Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” vă invită să participați la piesa de teatru „Goana după fluturi” de la ora 14ºº.
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” organizează de la ora 17ºº spectacolul folcloric „De Dragobete iubește românește” susținut de formațiile artistice ale casei de cultură.

Sâmbătă, 25 februarie
Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează de la ora 13ºº vernisajul expoziției de pictură „Peisaj de pe Valea Mureșului Superior și Valea Gurghiului, obiceiuri și tradiții”, în sala de expoziții a instituției.

Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin