Româna Maghiara Engleza Francezã
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

06-12-16 15:08

săptămâna 5 – 11 decembrie

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 5 – 11 decembrie  2016 la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.
Luni, 5 decembrie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” organizează de la ora 17ºº spectacolul-concurs Show-ul piticilor, ediția a XII-a.
Marți, 6 decembrie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește începând cu ora 18ºº spectacolul de muzică ușoară cu invitații: Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Luminița Anghel, Florin Apostol.
Miercuri, 7 decembrie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește  spectacolul organizat cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI – Cunoaște o persoană cu dizabilități ! - ediția a II-a,  începând cu ora  17ºº.
Vineri, 9 decembrie,
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” organizează de la ora 17ºº spectacol de colinde cu participarea artistei Mariana Anghel și a Coralei Bărbătești Ortodoxe ARMONIA din Constanța;
Biblioteca Municipală „Petru Maior”  deschide de la ora 10³° prima parte a Colocviului Național „Ovidiu Bojor” ediția a II-a și organizează faza finală a Concursului Național de Ecologie „Ovidiu Bojor”.
Sâmbăta, 10 decembrie,
Biblioteca Municipală „Petru Maior”  de la ora 10°° organizează cea de-a doua parte a Colocviului Național „Ovidiu Bojor” ediția a II-a.
Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul instituțiilor de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin