Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Anunt

23-09-16 12:45

ZIUA RECOLTEI 24 septembrie 2016

Consiliul Local Reghin și Primăria Municipiului Reghin în calitate de coorganizatori ai evenimentului ZIUA RECOLTEI, ediția a XIV-a, au deosebita plăcere de a invita reghinenii și nu numai, la manifestările organizate la platoul din fața fermelor Gliga, în data de 24 septembrie 2016, începând cu orele 10°°.
Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru producătorii reghineni de a-și prezenta oferta de sezon: legume, fructe, must, vin, miere de albine, brânzeturi și alte produse, cetățenii având o paletă largă de bunuri din care să poată să aleagă.
În acest cadru, pe scena special amenajată se va desfășura Festivalul Cântecului și al Obiceiului Străbun la care vor participa ansambluri și rapsozi din comunele din împrejurimi.
Programul artistic reunește pe scenă soliști renumiți din zonă acompaniați de orchestra Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară” .
Și în acest an se va organiza tradiționalul concurs de gătit  sarmale, gulaș, plăcinte și gogoși al cărui mare premiu este ”Sărmăluța de aur”.
Parada portului popular, ca în fiecare an, se va face cu plecarea din centrul orașului, de la Poștă, la ora 13.00, în acompaniamentul Fanfarei Municipiului Reghin.
Conducerea Administrației Locale promovează și susține acest tip de activități, în care producătorilor agricoli locali li se oferă oportunitatea de a-și face cunoscute produsele publicului consumator, promovarea producătorilor agricoli fiind una din prioritățile actualei administrații.
Vă așteptăm sâmbătă, 24 septembrie 2016, să ne bucurăm de Ziua Recoltei.
Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin