Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

17-11-15 12:33

săptămâna 16 noiembrie – 22 noiembrie

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 16 – 22 noiembrie 2015 la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.

Marți, 17 noiembrie, Muzeul Etnografic „Anton Badea” organizează de la ora 13°° vernisarea expoziției de metaloplastie la sediul instituției.

Marți, miercuri și joi, 17-19 noiembrie, Biblioteca Municipală ”Petru Maior” găzduiește de la ora 10°° evenimentul cultural „Povești la gura sobei”, un eveniment organizat de Liceul Tehnologic ”Lucian Blaga”.

Joi, 19 noiembrie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește spectacolul de teatru pentru copii  ”Dragostea celor trei portocale” de la orele 9ł° și  11°°, susținut de Teatrul pentru Copii și Tineret ”Ariel” din Tîrgu Mureș.

Vineri, 20 noiembrie
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 16°° deschiderea festivă a sesiunii de comunicări științifice susținută de Despărțământul Reghin al ASTREI , urmată de spectacol folcloric;
Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează de la ora 17°° Festivalul național de teatru ”Scena” ediția a XXIII-a.
Sâmbătă, 21 noiembrie
Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 10°° partea a II-a  a sesiunii de comunicări științifice susținută de Despărțământul Reghin al ASTREI urmată de vizionarea unor obiective de interes istoric din Reghin;
Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează de la ora 10°° workshop de teatru cu Luchian Pantea.

Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul instituțiilor de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin