Româna Maghiara Engleza Francezã
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

21-03-16 12:20

săptămâna 21 martie - 27 martie

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 21 martie – 27 martie 2016 la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.
Luni, 21 martie, Biblioteca Municipală „Petru Maior” în colaborare cu Liceul Tehnologic ”Lucian Blaga”, marchează de la ora 17ºº, Ziua Internațională a Poeziei.
Miercuri, 23 martie, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează:
- de la ora 12ºº, Festivalul francofoniei în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Asociația profesorilor de limbă franceză și școlile reghinene;
- de la ora 15³º în colaborare cu DaReghin TV spectacolul-concurs de promovare a tinerelor talente interpretative de muzică ușoară și populară ”Pot să fiu o stea” -  preselecții.
Joi, 24 martie Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” găzduiește de la ora 18ºº, spectacolul de teatru ”Soț de vânzare” după ”Ultima șansă” de Mikhail Zadornov și Sergey Fomin, susținut de către Teatrul Național din Tîrgu-Mureș. 
Vineri, 25 martie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, organizează de la ora 17ºº, activitatea cultural-artistică ”Pro Basarabia și Bucovina” în colaborare cu Asociația ”Pro Basarabia și Bucovina” .
Sâmbătă, 26 martie, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu”, organizează în colaborare cu DaReghin TV de la ora 10ºº, spectacolul-concurs de promovare a tinerelor talente interpretative de muzică ușoară și populară ”Pot să fiu o stea” -  semifinala.
Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul instituțiilor de cultură.
 
Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin