Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

INFORMARE

14-10-16 08:51

„3,2,1 .... START în cursa RECICLĂRII!”

Primăria Municipiului Reghin continuă, şi în acest an, activităţile de parteneriat cu SLC Mureș și Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec pentru promovarea acţiunilor de colectare selectivă a deşeurilor din echipamentele electrice şi electronice (DEEE) în Municipiul Reghin, precum şi pentru acţiuni de educaţie, informare şi conştientizare a populaţiei în domeniul colectării selective a DEEE.
În vederea implementării acestor acţiuni, în Municipiul Reghin se va organiza o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, în cadrul campaniei  „3,2,1 .... START în cursa RECICLĂRII!”.
Sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 10.00 – 17.00, reghinenii se pot debarasa de aparatura electrică și electronică veche sau defectă din locuinţa lor și o pot depune la punctul de colectare provizoriu din incinta Școlii Gimnaziale „Alexandru Ceușianu”. Obiectele grele sau voluminoase, de minim 30 kg, pot fi preluate gratuit de la domiciliu.
Pentru programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela numerele de telefon 0741.028.787 sau 0800.444.800 (număr apelabil gratuit din orice rețea de telefonie).
Pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice complete de dimensiuni mari, deponenţii vor primi tichete cadou, după cum urmează:
- trei tichete cadou, a câte 10 lei fiecare, pentru orice deșeu complet de tip frigider sau combină frigorifică;
- două tichete cadou, a câte 10 lei fiecare, pentru orice deșeu complet de tip maşină de spălat rufe sau vase;
- un tichet cadou în valoare de 10 lei pentru alte deșeuri complete în greutate de minim 20 kg.
Tichetele cadou pot fi folosite în magazinele afiliate Ticket Cadou.
Toate persoanele care predau deșeuri la punctul de colectare menționat vor  participa la o tombolă cu premii.
Tombola va avea loc în data de 15 octombrie 2016, ora 17.00, în sediul Primăriei Municipiului Reghin.
 
PRIMAR
PRECUP MARIA
SECRETAR
RĂDOI MIRELA MINODORA