Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT DE PRESĂ

25-08-16 09:23

100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial

Municipiul Reghin în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Mureș, Garnizoana Târgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș marchează 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, aducând un omagiu eroilor români care au luptat și s-au jertfit în slujba Patriei, vineri, 26 august 2016 de la ora 10şş la monumentul de la intersecția străzilor Iernuțeni cu Gurghiului.
În memoria eroilor va fi organizată o ceremonie militară și religioasă, cu participarea reprezentanților Parlamentului României,  Instituției Prefectului – Județului Mureș, Consiliului Județean, Municipiului Reghin, Ministerului Apărării Naționale, Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „HOREA” Mureș, Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Mureș.
Evenimentul este organizat în cadrul Programului național al manifestărilor prilejuite de aniversarea Centenarului Primului Război Mondial aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 821/2015.
 
Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin