Româna Maghiara Engleza Francezã
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

18-04-16 10:37

săptămâna 18 aprilie - 24 aprilie

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 18 aprilie – 24 aprilie 2016 la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.
Luni, 18 aprilie, Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară”, găzduiește de la orele 9³º și 11ºº, două spectacole folclorice educative pentru elevi, prezentate de Ansamblul Artistic Mureșul din Tîrgu-Mureș.
Luni-vineri, 18-22 aprilie, Muzeul Etnografic ”Anton Badea”, organiează de la ora 9ºº, ”Școala altfel în muzeu” - activități creative și demonstrații practice (țesut, grădinărit, olărit);
Luni-vineri, 18-22 aprilie, Casa de Cultură a Tineretului ”George Enescu” în colaborare cu instituțiile școlare, organiează de la ora 12ºº, un proiect dedicat elevilor în programul de educație ”Școala altfel”.
Marți, 19 aprilie, Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară”, găzduiește de la ora 10ºº, spectacol folcloric educativ pentru elevi, prezentat de Ansamblul Artistic Mureșul din Tîrgu-Mureș.
Joi, 21 aprilie, Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară”, găzduiește de la ora 19ºº, spectacol de teatru ”A nok iskolaja” prezentat de Teatrul Spektrum din Tîrgu-Mureș, secția maghiară.
Vineri, 22 aprilie, Biblioteca Municipală „Petru Maior”, organizează de la ora 17ºº, Ziua Bibliotecarului - activitate a Cenaclului Literar ”Lucian Blaga”.
Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul instituțiilor de cultură.
 
Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin