Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat de presă

08-04-16 10:37

Municipiul Reghin în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, va organiza sâmbătă, 09.04.2016, între orele 9.00 – 17.00 Campania de Mediu - Mini colectare DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) - “Locul deşeurilor nu este în casă!”.

Reghinenii se pot debarasa de deșeurile de echipamente electrice și electronice din locuinţele lor aducându-le la punctul de colectare provizoriu din incinta Școlii Gimnaziale „Alexandru Ceușianu”. Obiectele grele sau voluminoase pot fi preluate gratuit de la domiciliu.
Pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini automate de spălat rufe și vase, mașini de uscat haine), precum și pentru orice alte aparate electrice întregi de peste 20 kg, fiecare deponent va primi tichete cadou care pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.
Pentru  programarea unui transport gratuit, cetățenii pot apela numerele de telefon 0741.028.787 sau 0800.444.800 ( număr apelabil gratuit din orice rețea de telefonie).
În cazul instituțiilor și al agenților economici, la preluarea gratuită de la sediu, se întocmesc Procese Verbale de scoatere din uz al echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.
 
Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin