Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

22-10-15 09:25

săptămâna 19 octombrie – 25 octombrie

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 19 octombrie – 25 octombrie 2015 la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din municipiu.

Miercuri, 21 octombrie, Biblioteca Municipală „Petru Maior” vă invită de la ora 18°° la conferinţa: „De la cunoaştere la intervenţie în psihologie”, invitat fiind psihologul Simion Constantin.

Joi, 22 octombrie,
-Biblioteca Municipală „Petru Maior” organizează de la ora 17°° Simpozionul: „75 de ani de la Dictatul de la Viena”.
-Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” organizează Festival-concurs județean de interpretare a cântecului popular „Mureș, dorurile tale”, eveniment ce se desfășoară pe parcursul a două zile – 22 și 23 octombrie, de la ora 17.00.

Vineri, 23 octombrie,
-Casa  de Cultură a Tineretului „George Enescu” în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș, Librăria Libris Alba Iulia, organizează  de la ora 18.00 ediția I a primului festival concurs din România dedicat promovării chitarei și muzicii acustice live indiferent de genul muzical, ACUSTIC LIVE FESTIVAL. Festivalul se desfășoară în perioada 22-25 octombrie.

Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul instituțiilor de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin