Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

ANUNȚ

25-05-15 14:30

”MUNICIPIUL REGHIN prin primar Precup Maria titular al invesiției „INTERSECȚIE CU SENS GIRATORIU A STRĂZILOR IERNUȚENI ȘI GURGHIULUI DIN MUNICIPIUL REGHIN, JUDEȚUL MUREȘ” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului - de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, pentru proiectul mediu „INTERSECȚIE CU SENS GIRATORIU A STRĂZILOR IERNUȚENI ȘI GURGHIULUI DIN MUNICIPIUL REGHIN, JUDEȚUL MUREȘ”, propus a fi realizat în localitatea Reghin, str. Iernuțeni – str. Gurghiului, județul Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni – joi între orele 9,00-14,00 și vineri între orele 9,00-12,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin