Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

09-12-14 08:38

săptămâna 8 decembrie – 14 decembrie 2014

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 8 decembrie – 14 decembrie 2014 la  evenimentele organizate împreună cu instituțiile de cultură din municipiu.

Miercuri, 10 decembrie 2014, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează de la ora 17.00 concertul de colinde „Bucuria Nașterii Mântuitoare”. Evenimentul este dedicat Sfintelor Sărbători de iarnă.

Joi, 11 decembrie, vă invităm la două evenimente:
     -de la ora 12.00,  Muzeul Etnografic organizează vernisajul expoziției temporare „Ioan Pop văzut prin documente de arhivă” și Festivalul datinilor „Vin colindătorii”, ediția a XV-a la care participă grupuri de colindători din satele mureșene;
     -de la ora 18.00  Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” vă invită la Festivalul de colinde și datini străbune „Hristos se Naște, Slăviți-L”, organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Inspectoratul Școlar Mureș.

Vineri, 12 decembrie,  Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează Concertul de colinde „Colindele-izvor de lumină și bucurie”, de la ora 17.00, unde vor urca pe scenă oaspeții noștri de peste hotare – Ansamblul „Firicel de busuioc” din Strășeni, Republica Moldova.

     Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin