Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

03-12-14 14:55

săptămâna 1 decembrie – 7 decembrie 2014

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 1 decembrie – 7 decembrie 2014 la  evenimentele organizate împreună cu instituțiile de cultură din municipiu.


Miercuri, 3 decembrie 2014, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” găzduiește spectacolul caritabil  Și eu am dreptul la o viață, organizat cu scopul sprijinirii lui Raul Ormenișan, un băiețel de 7 ani. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului.


Vineri, 5 decembrie 2014,  Consiliul Local și Primăria Municipiului Reghin în aşteptarea iernii, a fulgilor de nea, organizează Festivalul "Fulgilor de nea"  în instituțiile de învățământ din municipiu. Astfel, fiecare copil care frecventează o unitate de învățământ se va bucura de darurile de la Moș Nicolae.


Sâmbătă, 6 decembrie 2014, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează începând cu ora 9.00,  Concursul de interpretare Pot să fiu o stea – finala, eveniment ajuns la a III-a ediție, în vederea susținerii tinerelor talente reghinene.


Sâmbătă și duminică, 6 – 7 decembrie 2014 vă invităm la Cupa 1 Decembrie -  la volei, de la ora 9.00, la Sala de Sport din Parcul Tineretului și la Sala de Sport de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.3 din Apalina. Evenimentul sportiv ajuns la ediția a V-a, reunește echipe din Arad, Bistrița, Reghin, Iernut, Sărmașu și Ocna Mureș.


Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.


Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin