Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT SISTARE APĂ

04-11-14 17:35

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin anunţă consumatorii faptul că în acest moment municipiul Reghin este alimentat cu apă, iar acest lucru va continua până în 05.11.2014, ora 09:00 dimineaţa, pentru ca populaţia să aibă timp să-şi adune provizii de apă.

          Se atrage atenţia consumatorilor că în acest moment din cauza antrenării depunerilor din conducte, apa nu este potabilă. Această apă se poate utiliza doar în scopuri menajere până la transmiterea unor noi indicaţii!
          Mâine 5 noiembrie, între orele 09:00-15:00, furnizarea apei va fi oprită, în vederea pregătirii lucrărilor de înlocuire cu o conductă nouă a tronsoanelor avariate din conducta magistrală.
          Locuitorii municipiului Reghin sunt rugați să-şi facă provizii de apă în cantităţi suficiente pentru acoperirea consumului menajer, pe perioada celor 6 ore în care va fi sistată furnizarea apei.
          De asemenea, se atrage atenţia locuitorilor să verifice robinetele de apă la părăsirea domiciliului, existând riscul provocării unor inundaţii dacă acestea rămân în poziţia deschis.

          După sistarea din  05.11.2014, alimentarea cu apă va fi reluată în Reghin, însă cu presiune scăzută. Alimentarea cu presiunea scăzută va dura timp de 4-5 zile, până la înlocuirea cu o conductă nouă a tronsonului avariat din conducta magistrală. În ceea ce priveşte alimentarea cu apă a comunelor limitrofe (Petelea, Gornești, Breaza, Lunca, Voivodeni, Batoș, Suseni, Ideciu, Gurghiu, Solovastru și Fărăgău), aceasta va fi reluată doar după remedierea în totalitate a avariei.
          Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin va ține la curent cetățenii în ceea ce privește desfăşurarea lucrărilor  prin intermediul paginii de internet
www.aquaserv.ro, facebook.com/AQUASERV şi prin intermediul mass-mediei,  cerându-și  scuze pentru disconfortul creat și mulțumind  de înțelegere.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului  Reghin