Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

03-11-14 14:52

săptămâna 3 noiembrie – 9 noiembrie 2014

          Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 3 noiembrie – 9 noiembrie 2014 la  evenimentele organizate împreună cu instituțiile de cultură din municipiu.
          Luni, 3 noiembrie, Biblioteca Municipală „Petru Maior”  vă invită de la ora 18.00, la activitățile organizate de către Clubul inventatorilor, constituit în parteneriat cu Green Art Tour, coordonator ing. Bărbuș Romeo.
          Marți, 4 noiembrie 2014,  ora 12.00 Muzeul Etnografic vă invită să participați la masa rotundă: Șezătoarea-valențe educative și formative. În acest cadru se va prezenta filmul Șezătoarea la Batoș, Sânmihaiu de Pădure, Pietriș Vale.
          Miercuri, 5 noiembrie, vă așteptăm la ora 18.00  la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” la spectacolul de teatru la secția română: Comisionul.
          Sâmbătă, 8 noiembrie, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează începând cu ora 9.00,  Concursul de interpretare Pot să fiu o stea – semifinala, eveniment ajuns la a III-a ediție, în vederea susținerii tinerelor talente reghinene.
          Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin