Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat sistare apă

03-11-14 15:32

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin anunţă consumatorii faptul că în cursul zilei de azi, 3.11.2014 până mâine 4.11.2014 ora 09:00, municipiul Reghin şi comunele Petelea, Gornești, Breaza, Lunca, Voivodeni, Batoș, Suseni, Ideciu, Gurghiu, Solovastru și Fărăgău, vor fi alimentate cu apă potabilă în regim normal.

          Mâine 4 noiembrie, între orele 09:00 – 15:00, furnizarea apei potabile va fi din nou oprită, în vederea pregătirii lucrărilor de remediere definitive ale conductei magistrale avariate. Locuitorii municipiului Reghin sunt rugați să-și  facă provizii de apă în cantităţi suficiente pentru acoperirea consumului menajer, pe perioada celor 6 ore (09:00 – 15:00), în care va fi sistată furnizarea apei.
          După sistarea de mâine, dintre orele 09:00 - 15:00, alimentarea cu apă va fi reluată, atât în Reghin cât şi în comunele limitrofe, însă cu o presiune scăzută. Alimentarea cu presiunea scăzută va dura timp de trei zile, până la refacerea în totalitate a avariei la conducta magistrală.
          Se atrage atenția consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Se recomandă să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei.
          Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin va ține la curent cetățenii în ceea ce privește desfăşurarea lucrărilor și își cere scuze pentru disconfortul creat, mulțumind  de înțelegere.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului  Reghin