Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

13-10-14 13:53

săptămâna 13 octombrie – 19 octombrie 2014

          Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 13 octombrie  – 19 octombrie 2014 la  evenimentele organizate împreună cu instituțiile de cultură din municipiu.
          Marți, 14 octombrie, Casa Municipală de Cultură “Eugen Nicoară” vă invită de la orele 10.00 și 11.30 la spectacolul pentru copii – HAMUPIPŐKE - susținut de Teatrul pentru copii și tineret  ARIEL din Târgu Mureș, la secția maghiară;
          Joi, 16 octombrie, Biblioteca Municipală „Petru Maior”, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Mureș și liceele reghinene organizează un eveniment cultural la cele trei instituții de învățământ în vederea marcării a 300 de ani de la martiriul domnitorului Constantin Brâncoveanu și al fiilor acestuia.
          Sâmbătă, 18 octombrie, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” organizează începând cu ora 9.00,  Concursul de interpretare Pot să fiu o stea, eveniment ajuns la a III-a ediție, în vederea susținerii tinerelor talente reghinene.
       
          La sfârșitul acestei săptămâni, Municipiul Reghinul este gazda Adunării Generale a  Asociației Transilvane pentru Literatură Română și Cultura Poporului Român  - ASTRA. Evenimentul se desfășoară pe parcusul a trei zile, unde sunt așteptați invitați din toată țara.
          Sâmbătă, 18 octombrie, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” va găzdui începând cu 9.30 evenimentul -  Adunarea Generală a  Asociației Transilvane pentru Literatură Română și Cultura Poporului Român  - ASTRA, având loc deschiderea oficială a evenimentului și comunicările în plen.
         
Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin