Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

ANUNȚ

29-10-14 14:12

privind interzicerea comercializării şi consumului de băuturi alcoolice în ziua de 2 noiembrie 2014 pe durata desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României în spaţiul de protecţie al fiecărei secţii de votare

          Având în vedere prevederile Legii nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și Legii nr. 370/2004 pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se interzice comercializarea sau consumul de băuturi alcoolice în ziua de 2 noiembrie 2014 între orele 7,00 – 21,00 pe o rază de 500 metri în spaţiul de protecţie al fiecărei secţii de votare de pe raza unităţii administrativ – teritoriale a municipiului Reghin delimitate prin Dispoziţia Primarului nr.825/13.03.2014, cu ocazia desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României.
          Interdicţia este aplicabilă tuturor persoanelor fizice şi agenţilor economici de pe raza unităţii administrativ – teritoriale a municipiului Reghin situate în perimetrul sus menţionat. 
          Nerespectarea acestor prevederi  constituie contravenţie şi se sancţionează în conformitate cu legislaţia în vigoare.
          Constatarea contravenţiei şi aplicarea sancţiunilor se realizează de către  ofiţerii, agenţii şi subofiţerii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, Jandarmeriei municipiului Reghin şi Poliţiei Locale a municipiului Reghin.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin