Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

ZIUA RECOLTEI – ediția a XIII-a

25-09-14 14:15

27 septembrie 2014

          Consiliul Local Reghin și Primăria Municipiului Reghin în calitate de coorganizatori ai evenimentului ZIUA RECOLTEI, ediția a XIII-a, au deosebita plăcere de a invita reghinenii și nu numai, la manifestările organizate la platoul din fața firmelor Gliga, în data de 27 octombrie 2014, începând cu orele 9.30.
          Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru producătorii reghineni de a-și prezenta oferta de sezon: legume, fructe, must, vin, miere de albine și alte produse, cetățenii având o paletă largă de bunuri din care să poată să aleagă.
          În acest cadru, de la ora 9.30 v-a avea loc pe scenă Festivalul Cântecului și al Obiceiului Străbun, urmat de momente artistice cu soliști locali, acompaniați de orchestra Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară” - Maria Neag, Anca Branea, Vasile Crișan, Corina Florea Covaciu, Dan Aurelian Ștefan, Doru Pop, Sorin Pantea, Antoniu Rusu, Ana Crișan, Gabriela Merdar, Cristina Fărcaș, Violeta Man, Bianca Pop și alții,  iar de la ora 10.00 lansarea Concursului de gătit – sarmale, gulaș, plăcinte și gogoși.
          Parada portului popular, ca în fiecare an, se va face cu plecarea din centrul orașului, de la Poștă, la ora 13.00, în acompaniamentul Fanfarei Municipiului Reghin.
          Conducerea Administrației Locale promovează și susține acest tip de activități, în care producătorilor agricoli locali li se oferă oportunitatea de a-și face cunoscute produsele publicului consumator, promovarea producătorilor agricoli fiind una din prioritățile actualei administrații.
          Vă așteptăm sâmbătă, 27 septembrie, să ne bucurăm de Ziua Recoltei.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin