Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale săptămâna 16 iunie - 22 iunie 2014

13-06-14 14:22

Primăria Municipiului Reghin, vă invită în săptămâna 16 iunie - 22 iunie la evenimentele organizate împreună cu instituțiile de cultură din municipiu.

          Luni, 16 iunie 2014,  vor avea loc două evenimente:
- de la ora 9şş în Parcul Central al Municipiului Reghin, Biblioteca Municipală „Petru Maior” va comemora 125 de ani de la trecerea în eternitate a marelui poet Mihai Eminescu.
Momentul va fi marcat prin: depunere de jerbe, melodii pe cele mai frumoase versuri eminesciene, concurs de desene inspirate din creația marelui poet și un recital de poezie maraton – De-a pururi e ziua de azi...cu Eminescu, cu implicarea Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin.
- de la ora 18şş, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” vă invită la avanpremierea spectacolului de teatru Comisionul, susținut de Teatrul Popular al instituției de cultură, secția română.
          Miercuri, 18 iunie 2014, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” vă așteaptă la premierea spectacolului de teatru Comisionul, susținut de Teatrul Popular al instituției de cultură, secția română.
          Duminică, 22 iunie 2014, Muzeul Etnografic de la ora 16.00 vă invită la Sărbătoarea Sânzienelor, eveniment ce găzduiește: expoziție de ie,  expoziție foto, lansare de carte și un program de muzică și dansuri populare.

          Eventualele modificări care vor apărea pe parcursul săptămânii vor fi afișate la sediul fiecărei instituții de cultură.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin