Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

06-05-14 14:57

Primăria Municipiului Reghin prin Biroul Cadastru și Registru Agricol informează, că la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mureș în perioada 3 martie – 29 aprilie 2014, au fost depuse la nivelul județului Mureș, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă, un număr de 21.482 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 128.223 hectare.

          APIA a lansat la data de 3 martie 2014 Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs.
          Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafaţă, fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 3 martie - 15 mai 2014, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 9  iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.
          APIA Mureș invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite / programării afişate la centrele APIA.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin