Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Evenimente culturale

17-03-14 11:29

Primăria Municipiului Reghin în această săptămână organizează următoarele evenimente culturale, la care sunteți așteptați să participați:

Luni, 17 martie 2014, la Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu”, va avea loc o masă rotundă cu dezbateri captivante despre „Energii Regenerabile”. Evenimentul – Energii regenerabile și alternative, îl are ca invitat pe inginerul Bărbuș Romeo și se desfășoară începând cu ora 18.00.

Miercuri, 19 martie 2014, de la ora 18.00,  Biblioteca Municipală „Petru Maior”, va găzdui lansarea volumului de poezie – Portretul unui gând, a artistului Ovidiu Scridon. Va fi o seară de poezie și muzică folk, poetul invitându-l pe prietenul său Silvan  Stâncel.

Joi, 20 martie 2014, vă invităm tot la Biblioteca Municipală „Petru Maior”, dar de la ora 17.00, la o după-amiază de poezie, învățături duhovnicești și o comemorare. În prima parte a  evenimentului,  preotul Vasile Chiorean Logigan își va lansa cartea – Versuri populare, poezii alese și învățături duhovnicești. Cea de-a doua parte a evenimentului va găzdui comemorarea criticului literar, diaristului, eseistului, juristului, publicistului și scriitorului NICOLAE STEINHARDT, la 25 de ani de la moarte. Invitați vor fi pr.protopop Teodor Beldean și scriitorii Nicoale Băciuț, Valentin Marica.

Vineri, 21 martie 2014, ora 19.00, Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”, vă așteaptă la teatru în limba maghiară – piesa -   N-ai de ce  de John Whiting, susținut de Teatrul popular Kemény János al  Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”.