Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat de presă

03-07-13 12:41

Zilele Municipiului Reghin

          Din 5 iulie se dă startul în Reghin manifestărilor dedicate „Zilelor Municipiului Reghin”, eveniment aflat la cea de-a XXII-a ediție. Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Reghin, au elaborat un program care să fie atractiv pentru toate categoriile de locuitori ai orașului și speră la o prezență cât mai numeroasă a reghinenilor la toate acțiunile ce se vor desfășura pe durata celor 3 zile dedicate evenimentului.
          Am avut în vedere în acest an faptul că fiecare vârstă vine cu alte preferințe muzicale, și am conceput programul artistic în așa fel încât fiecare locuitor al municipiului să găsească cel puțin un motiv să iasă din casă și să se distreze. Îi invit pe toți reghinenii în perioada 5 - 7 iulie în centrul orașului la principalul eveniment al verii. – Maria Precup, primarul municipiului Reghin.
          Pregătirile încep încă de joi, 4 iulie, urmând ca circulația să fie restricționată în zona centrală, în vederea pregătirii spațiului public și asigurării celor mai bune condiții pentru desfășurarea activităților pe parcursul celor 3 zile.
          Programul complet poate fi accesat pe site-ul primariei, la zilelereghinului.ro sau pagina de Facebook Zilele Reghinului.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reghin.