Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

23-04-13 15:36

Bilanţul programului „O primăvară curată pentru un mediu curat”

          În perioada 8 – 22 aprilie a acestui an s-a desfăşurat campania curăţeniei de primăvară a Primăriei Municipiului Reghin prin programul „O primăvară curată pentru un mediu curat”, aflat deja la cea de-a 5 ediţie.
          Obiectivele campaniei au fost multiple: asigurarea salubrităţii în toate zonele municipiului, curăţirea oraşului de resturile vegetale acumulate în timpul iernii pentru ca acestea să nu devină un pericol de inundaţii, colectarea deşeurilor voluminoase de la populaţie şi transportarea acestor în condiţii optime, asigurarea esteticii municipiului Reghin, conştientizarea populaţiei cu privire la necesitatea respectării normelor privind salubritatea şi menţinerea esteticii în municipiului Reghin.
          În perioada desfăşurării campaniei s-a colectat din toate cartierele Reghinului o cantitate totală de 605 m cubi de deşeuri municipale mixte, respectiv deşeuri urbane, deşeuri grosiere, voluminoase, deşeuri vegetale din gospodăriile reghinenilor. În cadrul campaniei, s-au curăţat în toate cartierele Reghinului zonele care împrejmuiesc containerele de deşeuri.
          Pe parcursul anului, va fi asigurată pentru toate străzile din Reghin, inclusiv cele reabilitate în 2013, măturatul mecanic, măturatul manual şi spălatul acestora.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin.