Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

03-12-12 15:17

Mulţumiri reghinenilor

          Primarul Municipiului Reghin, Maria Precup, doreşte să îşi arate recunoştinţa faţă de reghinenii prezenţi la celebrarea sărbătorii de 1 Decembrie.
          Cu toate că timpul nu a fost unul prielnic, ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI  a fost sărbătorită pentru prima dată la Reghin cu solemnitatea cerută de un astfel de moment, reghinenii arătându-şi respectul faţă de ţară şi faţă de tradiţiile româneşti prin prezenţa numeroasă.
          Gestul dumneavoastră este respectat de către edilul şef, care apreciază că unitatea este mai presus decât naţionalitatea:
"Le mulţumesc reghinenilor mei care mi-au făcut o mare bucurie de Ziua Naţională. Le mulţumesc pentru că am reuşit să sărbătorim Ziua Naţională cu fastul necesar unui asemenea moment. Mi-am demonstrat că, indiferent de naţionalitate, reghinenii reprezintă acelaşi spirit, sunt uniţi şi ştiu să se bucure împreună. Sunt mândră să fiu primar într-un oraş special ca Reghinul. Tuturor le doresc să îşi păstreze bunăvoinţa, patriotismul şi sentimentele faţă de ţară şi de oraş. Să aibă parte numai de bucurii şi de sănătate !"
          Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie au fost sărbătorite, cu o paradă militară de anvergură, un recital de muzică populară susţinut de Nicolae Furdui Iancu împreună cu Marius Ciprian Pop,  Ciprian Istrate şi artişti reghineni,  iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii şi un concert al Trupei AKCENT.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin