Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat de presă

28-06-12 10:36

Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin anunţă consumatorii că va sista furnizarea apei potabile tuturor consumatorilor (casnici, economici, instituţii publice), care au acumulat datorii şi nu au răspuns demersurilor legale făcute de sucursală.

          Această decizie, deosebit de neplăcută, a fost luată după ce au fost parcurse toate etapele legale, în încercarea de a recupera datoriile scadente. Având în vedere această situaţie Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin, este nevoită să recurgă la sistarea furnizarea apei potabile, în conformitate cu legislaţia existentă în domeniu (Legea 51/2006 şi Legea 241/2006), de sistare a apei potabile.
          În cazul în care aceste datorii nu sunt achitate, este pusă în pericol furnizarea apei potabile către toţi consumatorii din oraş. Pentru a evita această situaţie, deosebit de gravă, Compania AQUASERV S.A. sucursala Reghin şi-a intensificat eforturile de recuperare a datoriilor scadente, cu riscul de a întrerupe furnizarea apei potabile, conform legii, către toţi clienţii rău platnici.

Biroul de presă
Primăria Municipiului Reghin
Tothi M. Ioan