Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

ANUNŢ

06-03-12 12:42

de solicitare Autorizaţie de mediu

          MUNICIPIUL REGHIN titularul planului : Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru „Stabilire zonă funcţională pentru locuit şi funcţiuni complementare”, pe amplasamentul din loc. Reghin, str. Gurghiului, fn, jud. Mureş, anunţă publicul interesat că în şedinţa Comitetului Special Constituit ce a avut loc la APM Mureş în data de 28.02.2012, s-a decis că planul are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare este necesară efectuarea raportului de mediu. Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare cu aviz de mediu.
          Documentaţia care a stat la baza deciziei poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, str. Podeni, nr. 10, zilnic în zilele de luni – joi între orele 9,00 – 14,00.
          Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului; tel. 0265-314984, 0265-314987

Biroul de Presă
Primăria Municipiului Reghin