Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

23-01-12 11:23

atenţie la căderea zăpezii de pe acoperişuri

          Primăria Municipiului Reghin recomandă cetăţenilor să se deplaseze cu atenţie pe lângă faţadele clădirilor, la distanţă faţă de acestea în scopul evitării accidentelor ce se pot produce prin căderea ţurţurilor de gheată formaţi la streaşinile clădirilor, sau a zăpezii acumulate în cantităţi considerabile pe acoperişuri care poate cădea şi poate pune în pericol trecătorii.
          Totodată, recomandăm Asociatiilor de Proprietari şi Proprietarilor de clădiri să întreprindă măsuri pentru curăţarea ţurţurilor şi dupa caz a zăpezii  întrucât pot  reprezenta pericole atât pentru cetăţeni cât şi pentru autovehiculele parcate în apropierea clădirilor.
          De asemenea, facem apel la toţi agenţii economici, la instituţiile publice, dar şi la reghineni să iasă de urgenţă şi să-şi cureţe trotuarele din faţa imobilelor, precum şi rigolele şi gurile de canal (conform art. 7 din HCL 15/ 1992 actualizată), ori de câte ori este nevoie pentru a degaja zăpada acumulată, în vederea facilitării accesului şi a prevenirii posibilelor accidente.

Biroul de presă
Primăria Municipiului Reghin