Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

08-12-11 14:25

în atenţia cetăţenilor Municipiului Reghin privind organizarea Festivalul „Colindelor de Crăciun” şi a „Fulgilor de Nea” în Parcul Central din Municipiul Reghin

          Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Reghin organizează în data de 16 decembrie 2011, în Parcul Central, Festivalul „Colindelor de Crăciun” şi a „Fulgilor de Nea”, cu participarea instituţiilor de învăţământ şi de cultură din municipiu, între orele 12.00 – 18.00.
          La Muzeul Etnografic din Reghin, cu începere de la ora 12.00, va avea loc Festivalul Datinilor „Vin Colindătorii”. În jurul orei 14.30, grupul de colindători se va deplasa spre Parcul Central din municipiu colindând pe străzi, alai care va înconjura în marşul său şi Parcul Central.
          La orele 17.00, se vor aprinde luminiţele din bradul de Crăciun, anunţând venirea Moşului şi a ajutoarelor sale, care vor împărţi cadouri tuturor copiilor, prezenţi în Parcul Central cu această ocazie.
          Pentru buna desfăşurare a evenimentului circulaţia din zona centrală va fi închisă traficului auto între orele 12.00 – 18.00.

          Vă mulţumim şi vă învităm să dăm startul sărbătorilor de iarnă împreună.

Biroul de presă
Primăria Municipiului Reghin