Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

12-09-11 10:45

Cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, “Let`s Do It, Romania!”, va fi organizat din nou si in 2011.

          Ziua de Curatenie Nationala este in acest an 24 septembrie!
          “Doar pentru că te muţi câţiva paşi mai departe sau ignori pur şi simplu grămada de gunoi din poieniţe şi din ape, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Cei care vor să facă într-adevăr ceva în această privinţă şi să ajute la curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării pot participa la Campania Naţională Let’s Do It, Romania!“.
           Primăria Municipiului Reghin prin Programul - Let`s Do It, Romania!” te aşteaptă la Ziua de Curăţenie Naţională pe 24 septembrie 2011. “Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în Romania care şi-a propus curăţarea mormanelor de gunoi produse de oameni.
          În afara obiectivului evident, curăţarea ţării de deşeuri, proiectul are şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a populaţiei, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător.

Cum puteţi da o mână de ajutor
Persoanele interesate să participe sau să sprijine această campanie o pot face atât înscriindu-se pe www.letsdoitromania.ro ca participant activ în echipa de organizare, cât şi la sediul Primăriei Municipiului Reghin ca participant direct la acţiunile care se vor desfăşura în municipiul Reghin la data de 24 septembrie 2011.

Biroul de Presă
Primăria Municipiului Reghin