Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

10-03-11 15:45

Privind buna desfăşurare a campaniei ”Alungă fantomele electronicelor vechi”

          Pentru buna desfăşurare a campaniei ”Alungă fantomele electronicelor  vechi” , preşedinţii asociaţiilor de locatari, sunt rugaţi să înfiinţeze câte un punct de colectare a deşeurilor de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice ( DEEE-uri ), pentru a se permite fiecarui locatar să se debaraseze de astfel de DEEE-uri. În situaţia în care există astfel de DEEE-uri adunate în punctele înfiinţate, preşedinţilor asociaţiilor de locatari, le revine sarcina de a anunţa telefonic Primăria Reghin, la nr. de telefon 0745364635, persoana de contact, ing. Albu Călin, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 9-10, adresa punctului de colectare şi cantitatea adunată.
Ulterior Primăria Municipiului Reghin, va anunţa cantităţiile DEEE-urilor adunate în fiecare punct de colectare al asociaţiilor de locatari, firmei SC GLOBEX SRL – partener ENVIRON, în fiecare vineri în intervalul orar 9 – 10 , pentru a se realiza transportul DEEE-urilor din punctele respective.
          Companiile, instituţiile, societăţile care deţin astfel de echipamente şi doresc a se debarasa de ele, sunt rugate a le aduna în incintă şi să anunţe ulterior SC GLOBEX SRL – partener ENVIRON, la linia directă 021 9223 sau 031.831.3333, pentru a comunica adresa, cantitatea de DEEE-uri şi pentru a stabilii ziua în care doresc a se efectua colectarea. 
          De asemenea, cetăţenii care locuiesc la case şi posedă astfel de DEEE-uri, sunt rugaţi să contacteze telefonic firma SC GLOBEX SRL – partener ENVIRON, la linia directă 021 9223 sau 031.831.3333. Cetăţenii vor comunica telefonic: adresa, cantitatea de DEEE-uri şi ziua în care doresc a se efectua colectarea şi transportul DEEE-urilor.
          Firma SC GLOBEX SRL – partener ENVIRON, va asigura transportul gratuit  al DEEE-urilor, atât pentru Asociaţiile de locatari cât şi pentru companii, instituţii, societăţi şi cetăţeni care locuiesc la case.                                    


Biroul de presă
Primăria Municipiului Reghin