Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

23-11-10 08:40

privind Campania Naţională „Marea debarasare”

Ministerul Mediului şi Pădurilor continuă Campania naţională de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice de la populaţie, denumită “Marea Debarasare”.
În acest sens, vineri 03 decembrie şi sâmbătă 04 decembrie se va derula cea de-a IV-a ediţie a campaniei naţionale „Marea Debarasare” - 2010.
Programul după care se va derula acţiunea, va consta în depunerea deşeurilor de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE-urilor) în faţa imobilelor (în zonele de case), sau pe platformele de depozitare a deşeurilor (în zonele de blocuri), urmând ca acestea să fie colectate de către operatorul de salubritate RAGCL Reghin.
În acest sens rugăm cetăţenii Municipiului Reghin, care deţin deşeuri de echipamente electrice şi electronice să le scoată în punctele amintite mai sus până la orele 10, pentru a fi colectate şi transportate pe platforma din incinta RAGCL Reghin.
Notă: cetăţenii care vor scoate echipamentele şi preşedinţii de asociaţii sunt rugaţi să sune la sediul RAGCL Reghin (0265-512611), pentru a face cunoscută prezenţa  DEEE-urilor.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare


Biroul de Presă Primăria Municipiului Reghin