Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

„Ziua Mobilităţii” la Reghin

01-11-10 11:56

Duminică 31 octombrie, Consiliul Local şi Primăria Municipiului Reghin, în parteneriat cu Da Reghin TV, au invitat iubitorii sportului de masă să participe, la Campania „DA pentru mişcare, DA pentru sănătate”.

„Haideţi să pedalăm pentru sănătate” a fost invitaţia organizatorilor şi s-a adresat tuturor cetăţenilor municipiului Reghin, indiferent de vârstă. Campania venea să completeze lista de 58 de localităţi, care şi-au închis pentru o zi traficul auto din centrul localităţilor, promovând „Ziua Mobilităţii”.
          Startul evenimentului a fost dat de către domnul consilier Györfi Ştefan din faţa Primăriei Municipiului Reghin, la ora 10.00, iar participanţii au trebuit să aibă în dotare o bicicletă, cu care trebuia să parcurgă traseul special amenajat în acest sens, pe o lungime de 1200 de m.  
          Centrul municipiului a fost închis pe durata a două ore, pe traseul str. Petru Maior, str, Republicii, str. Şcolii şi str. Sării, perioadă în care cicliştii cei mai împătimiţi au reuşit performanţa de a parcurge traseul de 36 de ori şi au înregistart 43 de km rulaţi la finele competiţiei. Vremea a fost de partea organizatorilor care au reuşit să aducă la startul acestei campanii un numă de 130 de participanţi,  de la micii – triciclişti însoţiţi de păriţi, la roleri, skateri sau bikeri.
          Dorim să mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestei campanii, Poliţiei Municipiului Reghin, Jandarmeriei, Serviciului Public de Poliţie Comunitară, Serviciului de Ambulanţă Reghin, Secţiei Drumuri şi Sere din Cadrul Primăriei Municipiului Reghin.


Tothi Maksay Ioan
Purtător de cuvânt Primăria Municipiului Reghin