Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

01-10-10 09:34

privind Campania Naţională „Marea debarasare”

          Ministerul Mediului şi Pădurilor continuă Campania naţională de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice de la populaţie, denumită “Marea Debarasare”. 
          În acest sens, vineri 01 octombrie şi sâmbătă 02 octombrie se va derula cea de-a treia ediţie trimestrială a campaniei 2010. Programul după care se vor derula acţiunile este acelaşi ca şi în ediţiile anterioare: depunerea deşeurilor în faţa casei (in zonele de case) sau la platformele de depozitare deşeuri (in zonele de blocuri), urmând ca acestea să fie colectate de către operatorul de salubritate RAGCL Reghin şi transportate la punctele de colectare. 
              Rugăm cetăţenii Municipiului Reghin, care deţin deşeuri de echipamente electrice şi electronice să le scoată în faţa imobilelor până la orele 10, pentru a fi colectate de operatorul de salubritate RAGCL Reghin.


Notă: cetăţenii care vor scoate echipamente sunt rugaţi să sune la sediul RAGCL Reghin (0265-512611), pentru a face cunoscută prezenţa deşeurilor electrice şi electronice din faţa imobilelor pentru a fi colectate.


Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare.


Biroul de Presă

Primăria Municipiului Reghin