Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

COMUNICAT

08-09-10 12:30

PRIVIND PROGRAMUL LET'S DO IT ROMANIA - 25 SEPTEMBRIE - „ZIUA DE CURĂŢENIE NAŢIONALĂ”

          “Doar pentru că te muţi câţiva paşi mai departe sau ignori pur şi simplu grămada de gunoi din poieniţe şi din ape, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Cei care vor să facă într-adevăr ceva în această privinţă şi să ajute la curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării pot participa la Campania Naţională Let’s Do It, Romania!“.


          Primăria Municipiului Reghin prin Programul - Let`s Do It, Romania!” te aşteaptă la Ziua de Curăţenie Naţională pe 25 septembrie 2010. “Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în Romania care şi-a propus curăţarea într-o singură zi a mormanelor de gunoi produse de oameni în toate zonele naturale. 
          În afara obiectivului evident, curăţarea ţării de deşeuri, proiectul are şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a populaţiei, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător.


          Cum puteţi da o mână de ajutor
          Persoanele interesate să participe sau să sprijine această campanie o pot face atât înscriindu-se pe www.letsdoitromania.ro ca participant activ în echipa de organizare, cât şi la sediul Primăriei Municipiului Reghin ca participant direct la acţiunile care se vor desfăşura în municipiul Reghin la data de 25 septembrie 2010.


Biroul de Presă
Primăria Municipiului Reghin