Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

11-08-09 11:50

Primaria Municipiului Reghin anunta ca incepand cu data de 1 august, agricultorii din zona Reghin isi pot depune dosarele la Centrul Agricol Reghin Directia Agricola in vederea achizitionarii de motorina subventionata.

Valoarea subventiei pentru motorina este de 1 leu pe litru, cantitatea fiind de 39 litri pentru un hectar. Suprafata minima pentru care se acorda subventia la motorina este  de 1 hectar. Termenul limita de depunere a cererilor este 30 octombrie 2009, urmand ca adeverintele obtinute astfel sa fie utilizate pentru achizitionarea motorinei pana in data de 15 noiembrie inclusiv.
In vederea intocmirii dosarului, producatorii agricoli- persoane fizice si juridice care infiinteaza culturi in teren arabil trebuie sa obtina de la Primarie o adeverinta conform inscrisurilor din Registrul Agricol cu suprafata de teren pe care o exploateaza. Pe langa aceasta adeverinta dosarul trebuie sa includa dovada dreptului de folosinta asupra suprafetei de teren pe care infiinteaza culturi, o copie dupa certificatul de inmatriculare si/sau certificatul de inregistrare pentru persoanele juridice, copie dupa cartea de identitate in cazul persoanelor fizice.
Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reghin