Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

15-04-09 12:38

În cadrul campaniei iniţiate de Primăria Municipiului Reghin, prima etapă de curăţare a malurilor râului Mureş a fost încheiată ieri, 14 aprilie.

Acţiunea a fost coordonată de angajaţii primăriei  in colaborare cu Direcţia Apelor Mureş.  Timp de o săptămână , zilnic o echipă formată din 12-18 beneficiari ai ajutorului social au adunat  gunoaiele depozitate pe malurile râului Mureş, reuşind să colecteze in total 21 metri cub de deşeuri.
Cea de-a doua etapă a campaniei  va include curăţarea malurilor pâraielor interioare din municipiul Reghin şi va fi demarată in 27 aprilie.
Primăria municipiului Reghin mulţumeste tuturor celor care au înţeles că depozitarea gunoaielor pe malurile apelor este interzisă  şi aminteşte riveranilor că neîntreţinerea corespunzătoare a malurilor sau albiilor în zonele în care îşi au locuinţele precum şi evacuarea de ape uzate, descărcarea de reziduuri şi orice alte materiale în resursele de apă, constituie infracţiuni care se sancţionează conform legilor in vigoare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reghin