Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Comunicat

10-03-09 12:36

La iniţiativa primarului Nagy Andras, Primăria municipiului Reghin împreună cu AJOFM Mureş va organiza vineri, 27 martie 2009, incepând cu ora 10, la Casa de Cultură a Tineretului George Enescu o Bursă Locurilor de Muncă.

Bursa este adresată persoanelor care caută un loc de muncă pe perioadă limitată, dar sunt aşteptaţi şi reghinenii care işi doresc un contract de muncă  pe termen nelimitat.
In acest sens, agenţii economici sunt invitaţi să comunice in scris intenţia de  participare, locurile de muncă disponibile şi condiţiile pentru ocuparea acestora, până la data de 25 martie, la Punctul de lucru al AJOFM din Reghin.
Conform datelor furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, la ora actuală 1650 de şomeri de pe raza municipiului Reghin  se află in căutarea unui loc de muncă.
Cu această ocazie, firmele vor avea posibilitatea să-şi recruteze candidaţii corespunzător propriilor cerinţe astfel incât pregătirea, aptitudinile şi experienţa viitorilor angajaţi să concorde cu condiţiile postului disponibil.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reghin