Româna Maghiara Engleza Franceză
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin

Scolile din municipiul Reghin pregatite pentru inceperea cursurilor

03-09-08 11:59

Cel tarziu pana la 10 septembrie 2008, toate institutiile de invatamant din municipiul Reghin vor fi pregatite sa isi intampine elevii in noul an scolar.

Primaria municipiului Reghin a organizat licitatii in vederea igienizarii si efectuarii lucrarilor de reparatii iar pe baza acestor licitatii au fost incheiate contracte intre executanti si institutiile de invatamant vizate.
Suma alocata Centrului Bugetar Alexandru Ceusianu, din bugetul local, pentru gradinitele din oras este de 235 000 lei. Catre Scoala generala nr 4 au fost directionati 50 000 lei, pentru Gimnaziul Florea Bogdan s-au alocat tot 50 000 lei, iar alti 50 000 lei au fost destinati  lucrarilor de reparatii la Gimnaziul Augustin Maior.
Gimanziul Alexandru Ceusianu a primit  150 000 lei in timp ce liceele din oras au beneficiat de sume mai mari. Astfel Grupurile Scolare Petru Maior si Lucian Blaga au primit  fiecare cate  300 000 de lei iar Grupul Scolar Ioan Bojor 500 000 lei. La Grupul Scolar Ioan Bojor licitatia organizata in vederea efectuarii lucrarilor a fost anulata deoarece ofertele primite de la participanti nu se incadrau in suma alocata. Astfel este necesara modificarea proiectului existent si organizarea unei noi licitatii. Se preconizeaza inlocuirea geamurilor si usilor precum si asfaltarea curtii interioare.
Pana la aceasta data 80 % din lucrarile contractate au fost executate si receptionate urmand ca cel tarziu pana la mijlocul saptamanii viitoare scolile sa fie pregatite pentru inceperea cursurilor.

Biroul de presa al Primariei municipiului Reghin