Româna Maghiara Engleza Franceză Germană
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Primaria Reghin
Despre Oraş
Sarbatorile orasului

 

ZILELE  CULTURII  REGHINENE

Se organizează la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie şi constă în manifestări culturale, lansări de carte, expoziţii, mese rotunde, vernisaje şi manifestări dedicate Zilei copilului.

 

ZILELE  MUNICIPIULUI  REGHIN

În conformitate cu HCL nr.95 din 2017, Zilele Municipiului Reghin se organizează anual într-un week-end din luna iulie, cuprinzând zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Cu această ocazie în centrul municipiului au loc spectacole cultural artistice la care participă formaţii locale şi naţionale. De asemenea, se amenajează un târg al unităţilor de alimentaţie publică.

 

TÂRGUL DE IARNĂ

Se desfăşoară în perioada sărbătorilor de iarnă, în Parcul din Piaţa Petru Maior. Se organizează manifestări cultural artistice dedicate sărbătorilor de iarnă, se amenajează oraşelul copiilor, precum si un târg de produse.

 

FESTIVALUL DE EPIGRAME "COBRA"

Se desfăşoară în luna noiembrie la Casa de Cultură "Eugen Nicoară” sau la Casa de Cultură "George Enescu" organizându-se un concurs de epigrame. Concurenţii expediază epigramele şi se constituie un juriu în vederea selectării acestora, cei selectaţi de juriu urmând a participa la festival.

 

FESTIVALUL DE FOLK "CHITARA DE ARGINT"

Se desfăşoară în luna octombrie-noiembrie la Casa de Cultura "Eugen Nicoară" sau Casa de Cultura "George Enescu" prin organizarea unui concurs de muzică folk şi recitaluri la care participă toţi concurenţii înscrişi, iar câştigătorii sunt desemnaţi şi premiaţi de un juriu.